Inkt cartridges en toners bestellen.

Inkt cartridges en toners bestellen.

Sinds kort kun je cartridges, toners en drums van SecondLife Inkjets B.V. bij ons bestellen. SecondLife en ComputerSpul werken sinds de start samen en hebben een goede samenwerking. Een samenwerking tussen 2 partijen die kwaliteit en prijs graag samen zien komen in hun producten en dienstverlening.

Waarom kiezen voor SecondLife?

Bij ComputerSpul vinden we kwaliteit en garantie op onze producten belangrijk. Daarom werken wij samen met SecondLife. Op de cartridges, toners en drums van SecondLife wordt uitgebreide garantie gegeven. Mocht er een probleem zijn met een SecondLife cartridge dan zullen wij de cartridge vervangen voor een nieuwe SecondLife cartridge, er vanuit gaande dat deze op de juiste wijze behandeld is. Ook als er blijvende schade is aan uw printer nemen SecondLife en ComputerSpul.com hier de verantwoordelijkheid voor.

Inkt cartridges:

Maar wat zijn nu de voordelen van SecondLife inkt cartridges?

1. Voordelige prijs!

2. Hogere inktvolumes (meer inkt voor minder geld!).

3. Hoge kwaliteit. SecondLife en ComputerSpul.com geloven in de kwaliteit. Hierom is er een uitgebreide garantieregeling.

4. Milieubesparend. Door het recyclen van cartridges helpen met ons alleen mee aan een beter milieu. Ook het hele proces in de fabriek dit gebeurt weer op een milieuvriendelijke manier. Zo wordt het vuile schoonmaakwater opgevangen en gefilterd.

Vandaag de dag verdwijnen er helaas nog steeds miljoenen cartridges op de afvalberg. Daar horen ze volgens SecondLife Inkjets absoluut niet thuis! Deze producten zijn namelijk uitstekend te hergebruiken. Zij passen hun jarenlange ervaring en deskundigheid toe en geven de cartridges een tweede leven. Hoe doet SecondLife Inkjets dit?


Toners:

Ook voor je laserprinter van bijvoorbeeld Brother of Epson kan ComputerSpul.com toners leveren. Toners zijn vaak een hoge kostenpost voor het gebruik van een laser printer. Door gebruik te maken van ons huismerk toners kun je tot flinke besparingen komen! Dit komt de kosten per afdruk zeker ten goede. SecondLife heeft toners voor laserprinters van Brother, Canon, Kyocera, OKI, Samsung en Xerox.

Drums:

Bij laserprinters zorgt de drum ervoor dat het document of de foto op het papier komt. De drum is een losse ronde unit. Vaak worden de kosten vergeten van de drum. Deze kunnen hoog zijn. Wil je geld besparen? Kijk dan bij ons aanbod van drums.

Inkt of toner bestellen?

Wil je nu inkt, toner of drum bestellen? Kijk dan op onze speciale product pagina’s. Voor inkt cartridges kijk je hier en voor toner en drum kijk je hier.

Heb je vragen voor ComputerSpul over ons assortiment en ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons dan gerust even weten. Wij staan altijd voor onze bezoekers klaar om duidelijkheid te verschaffen. Zo weten we uiteindelijk zeker dat je de juiste keuze maakt!